Monday 2 February 2015

Ora de dirigentie

Suntem dedicati educatiei non formale si dorim ca orele de dirigentie sa prinda o nuanta jucausa dar plina de inteles. Prin jocurile noastre de inteligenta (logica, strategie) si prin jocurile noastre de societate (pe echipe, de interactiune si socializare) propunem elevilor o noua abordare a acelorasi ganduri dintotdeauna: disciplina, auto depasire si o perfecta comunicare.
Elevii pot dobandi mult mai repede si mai sigur tot ceea ce isi propun si tot datorita jocurilor ei isi ridica singuri tinta si modul de desfasurare, startegia de lucru si maniera de interactiune. Punandu-se accent pe dezvoltarea personala si atingerea nevoilor de joc, creatie si comunicare, tinerii deprind usor si fara blocaje metoda corecta de a interpreta un mesaj si intra in controlul propriilor reactii intelegand consecintele si departajand binele de rau. Jocurile sunt pe niveluri si pe personalitati (stim foarte bine ca o echipa se comporta de multe ori ca un tot unitar, ca un singur ins).
In aceeasi masura in care suntem dispusi sa oferim (noi venim cu jocurile, materialele ajutatoare, manierele)suntem dispusi sa si primim sfaturi, incredintari de metoda de lucru cu o anumita clasa sau copii cu nevoi speciale si chiar respectam, incurajam si promovam hobby-urile personale sau obiceiurile ce au loc in interiorul institutiei. Taxa de copil este de 7 lei, evenimentul desfasurandu-se pe perioada integrala a orei de dirigentie (sau cat ne este permis) iar noi suntem mai mult decat deschisi la o colaborare atat cu copiii cat si cu cadrele.

      Admin Progr: Ana Radulescu, Nr tel: 0799633393

No comments:

Post a Comment