Tuesday 3 February 2015

Homeschool pentru mine si pentru tine

Pentru ca familia mea are 2 baieti si doar unul este la gradi am decis avand atata experienta in dezvoltarea personala atat emotionala cat si cultura generala sa fac un lucru bun, un lucru la care voi dedica majoritatea timpului.

In Romania sunt deja mii sau zeci de mii de oameni care isi lasa copiii autodidacti si isi initiaza singuri odraslele. Pentru toti cei care gasiti dificultati de orice natura in a face lucrul acesta sau din varii motive timpul acordat copilasului sau copilasilor se reduce drastic am gasit aceasta alternativa. Louis and his friends este ca un fel de mini gradinita cu mancare si apa la discretie, cu caldura atat in casa cat si in suflete, cu posibilitatea de adaptare a cunostintelor si a stilului de viata la cel cotidian destul de repede. Avem si punem la dispozitia copiilor si parintilor smart games, jucarii Montessori, tabla interactiva ca la Fast Track Kids, facem Learn with music, invatam sa scriem si sa citim cu Jolly Phonics, putem vorbi in engleza, romana, franceza.

Programul prichindeilor este de luni pana sambata de la 8 am la 7 pm. Avem asistent si menajera disponibila, Facem plimbari saptamanale la muzee, excursii in apropiere de Ploiesti si facem ca inceputul sa va fie mult mai lin. Cu totii stim sau am citit despre anxietatea de separare a prichindeilor iar noi respectam acest lucru. Consideram ca increderea si conectivitatea adecvata parinte copil face ca orice relatie in viitor sa fie mai buna. Astfel va asteptam in vizite scurte, apoi in vizite lungi, apoi sa il lasati pe prichindel cate jumatate de ora, samd... pana se obisnuieste.

Tarifele vor fi explicate conform nevoilor dumneavoastra si vi se va taia factura. Varstele cu care lucram sunt 1-3 ani.


No comments:

Post a Comment