Monday 2 February 2015

Despre noi

Programul Playful Personality Builder este un vis devenit realitate. Este creat cu ajutorul multor alte programe de joc, educație și invățare și are la bază ideea de a invăța fără griji, fără a creea blocaje și fără a insista. Având o experiență de mai bine de zece ani în domeniul educației și făcând parte din câteva programe dedicate învățării, am simțit nevoia de a duce tot ce am asimilat la un alt nivel. Consider că jocul, apropierea sinceră și expresivitatea, comunicarea sunt adevarata manieră și pura metodologie de a intra in mințile și inimile celor ce au nevoie și dorință de educație.
PPBuilder este echilibrul dintre teoretic și practic, dintre planul emoțional și cel de studiu. Inspirația vine din jocurile antice (de mii de ani jucate) și cele mai bune programe din Anglia, Australia și Orientul Mijlociu. Introduce un capitol din ce in ce mai trebuincios: manierele și ajută părinții și cadrele didactice să dezvolte și în același timp să profite la maxim de capacitatea de asimilare a informației , rezultatul având consistența unor inși mai buni, mai bine și mai armonios dezvoltați.
Playful Personality Builder există pentru a instala dorința de joc și de auto depășire în ceea ce constă disciplina și auto cunoașterea. Este construit atât ca un program educațional cât și ca un program de divertisment. Încurajează pauzele lungi și dese și relaxarea activă. Fiecare joc dezvoltă inteligența și educă marca strategică a fiecărui ins de orice vârstă. Creativitatea și gestionarea propriilor resurse ajunge la un nivel maxim de folosință înlesnind astfel multe  din problemele cotidiene. Astfel, temele și orele de învățare vor fi diminuate și chiar și necontenitele discuții preliminare vor fi înlocuite cu ceva folositor. Vă invităm la o joacă sănătoasă!

Ce aduce el nou? Insereaza manierele atat in cursurile de limba engleza, cat si in joc. Cu totii stim ca manierele stimuleaza o mai buna gandire si o perspectiva pozitiva si benefica, creand astfel o mai buna integrare si o generatie cu orizonturi (nelimitate posibilitati de ascensiune)

No comments:

Post a Comment