Wednesday 29 May 2013

Poliglotul de ieri, de azi si de maine

In Payful Personality Builder facem posibila dezvoltarea socializarii corecte dintre toate nationalitatile existente in Romania. Invatarea unei limbi straine la nivel conversational intr-un mod jucaus si deosebit de programa scolara face din fiecare dintre noi un mai bun orator si inlesneste mult comunicarea dintre semeni. Indiferent de nationalitate si credinta, indiferent de principii si idei personale, indiferent de varsta sau posibilitati Playful Personality Builder cladeste posibilitatea unei perfecte intelegeri a ceea ce se intampla in jur. Accentul subliminal al metodelor folosite inlesneste imbogatirea vocabularului si posibilitatea de a face fata intamplarilor de orice fel din viata oricarui vorbitor. Fie ca invatam limba romana, engleza, franceza, spaniola sau araba (coranica) de fapt invatam sa comunicam. Punem amprenta atat limbajului de office si al argoului necesar in anumite randuri de oameni si punem si o ordine necesara in termenii, expresiile si cuvintele compuse sau a regionalismelor.

Intelegand dorinta si necesitatea unei comunicari perfecte noi venim in completarea oricarui curs aparut oriunde in lume cu exercitii si cursuri amuzante pentru a "dezlega pana si limbile" cele mai tacute. Este foarte important sa avem momente de tacere dar este la fel de important ca atunci cand deschidem gura sa putem lega clar si concis o fraza care sa poata exprima exact ceeea ce avem in minte proiectat.

Invatarea a mai multe limbi straine simultan poate parea greu insa noi suntem diferiti prin trecerea nesimtita de la o limba la alta gratie materialelor si metodelor la indemana. Important este sa stii ce sa cauti si cum sa cauti. Orice curs parcurs de unul singur poate aduce succes insa nu unul deplin si nu unul cu amintiri care mai de care placute. Cu totii stim ca profesorul si metoda sunt cele mai importante, asta pe langa vointa si consecventa. Fiind convinsi din toate sondajele ca oamenii se destind si acumuleaza informatie mai multa atunci cand le creezi mediul prielnic raspundem la dorinta tuturor lucrand cu 1 singur om/copil sau echipe restranse de pana in 5- 10 oameni (maxim).

Vorba dulce mult aduce si poate salva contracte si mai presus poate stabili si intretine relatii. Asa cum strainii invata limba noastra si respecta destule din traditii asa trebuie si noi sa ne prezentam lumii intregi. Fie ca aveti o etate ce poate fi folosita ca scuza, fie ca nu credeti (parinte fiind) ca puiutul nu poate invata o alta limba (ne stiind bine romana sau limba materna), fie ca "nu aveti talent" tot ce vrem sa transmitem prin acest articol este ca daca vrei poti si unde "there's a will there's always a way".

Veniti sa Play Create Win!

No comments:

Post a Comment