Saturday 11 May 2013

Dansul

Ah, de unde sa incep? Acest articol va fi un face to face: Vrei sa ai o fata gratioasa si feminina cu aspiratii sanatoase? Iti doresti ca respiratia ei sa fie curata si sanatoasa, tinuta ei sa te impresioneze in fiecare zi? Spatele ei sa fie drept, vertical si adevarat ca si impozanta anilor ce vor veni? Atunci da-ti copilul la dans (orice forma). Fie balet, fie street dance, fie dans sportiv sau pasionalul tango da-ti fata si chiar si baiatul la dans! In Prahova exista profesionisti atat la Playful Personality Builder cat si la alte scoli de dans bazati atat pe mult studiu cat si pe multa pasiune de a lucra cu micutii.

Dansul inobileaza, dansul ajuta la eliminarea starilor de stres si a energiei negative si mai ales la auto disciplinare! NU-ti lasa puiul sa se indrepte catre haos, rutina si cotidian lipsit de magie. Dansul apropie si creează relatii nebanuite. Imi amintesc si acum de madame de la balet. Multi ani au trecut si inca imi pune o lacrima de fericire si un zambet larg pe buze cand ma uit la poze. Dansul mi-a ajutat foarte mult situatiile de azi in care trebuie sa improvizez si sa ma scot din diverse situatii atat pe mine cat si pe cei ce aveau nevoie de o mica sustinere. Dansul inseamna muzica de corp; acum spun ca si 3, 5 ani de dans pot face diferenta (eu am facut dublu). Cat simte puiul tau si cum simte, asta e tot ce conteaza. Dansul este o alta forma de joaca pe care o poti adopta cu micutul tau fara griji sau fara prea multe ganduri. Vei vedea ca zambetul vine de la sine pe sufletele si fetele amandurora si nimic in jur nu va mai conta. Momentele de dans vor ramane unice si asta va admira mereu puiul tau la tine. Educatia TREBUIE sa aiba dans.


Acum vorbind foarte serios! Transpiratia eliminata prin dans nu se va compara cu cea eleiminata prin fuga dupa autobuz sau cea eliminata la sala (la sala mergem sa fim in forma sa putem dansa ;) Un sfat mic, chiar daca tu nu crezi ca stii sa dansezi da din tot ce ai asa cum te pricepi, asa cum simti, daca optezi sa iti duci micutul la niste cursuri specializate poate vei avea experienta sa te invete el ceva pasi invatati... nu iti fie teama , carma ramane tot la tine, satisfactia la amandoi. Pentru a evita stilul piti', culorile violente si o pozitie total nesanatoasa a corpului si bolile atrase dupa sine da-ti copilul la dans!

No comments:

Post a Comment